Beschikbaarheid

Chalets

Vakantiehuizen

Snel zoeken en boeken

 

Hochpustertal skigebied Tirol

Hochpustertal wie van rust en gemoedelijkheid en nog lage prijzen en goedkope accommodaties in Oostenrijk houdt, die raden wij wintersportplaats Hochpustertal aan. Hochpustertal ligt op de grens van Italie en Oost Tirol. Wintersport gebied Hochpustertal biedt 50 km Ski pistes en voor de langlaufers ligt erin wintersport gebied Hochpustertal 115 km aan langlauf Loipes .Vooral de 4 landen langlauf route van Cortina d´Ampezzo over Toblach, Sillian, Lienz naar Villach is iets voor de geoefende langlaufers. Hochpustertal in Oostenrijk is ideaal oord om tijdens je ski vakantie tot rust te komen. Hochpustertal staat bekend om zijn hoge aantal zonuren het ligt namelijk aan de zuidkant van de Alpen en heeft daardoor meestal meer zon dan aan de noordkant van de Alpen.  

Ski en wintersport mogelijkheden in Hochpustertal

Wintersport met kinderen

Voor een winterport vakantie met kinderen is het sneeuwzekere skigebied uitermate geschikt . Wintersportplaats Hochpustertal beschikt namelijk over diverse kindvriendelijke ski pistes, waardoor het skigebied Hochpustertal ideaal is voor een wintersport vakantie met de kinderen.

Beginnende Skiër en Kinderen

Voor de beginnende Skiër en kinderen is het ski gebied matige geëigend, het sneeuwzekere wintersport dorp Hochpustertal heeft vele hotels en andere overnachting accommodaties.

Gevorderde Skiër

Het sneeuwzekere skigebied Hochpustertal beschikt over prachtige ski afdalingen, maar voor de meer gevorderde Skiërs misschien net niet voldoende uitdaging. Er zijn wel zwarte pistes in het sneeuwzekere skigebied te vinden.

Langlaufen

In de sneeuwzekere wintersportplaats Hochpustertal vind je mooie langlauf gebieden en routes in de Alpen. In de winter worden er dagelijks langlauf routes getrokken waarvan vele kilometers lang zijn.

Hochpustertal Skigebied gegevens